top of page

Alfa Audio Solutions har levert møteromsløsninger til Swire Seabed.


Alfa Audio Solutions er stolt leverandør av Audiovisuell løsning til Swire Seabed sine møterom. Swire Seabed ønsket å effektivisere møterommene sine og få en mer intuitiv løsning med rene linjer i rommene. Brukerterskelen var stor og krevde et komplekst styringssystem. Systemet skulle kunne håndtere alle typer møteroms virksomhet og samtidig være brukervennlig og enkelt. Vi har installert videokonferanse med integrert Skype for Business. Kameraer med automatisk zoom og fokus for intuitiv møtevirksomhet. 2-skjerm løsning ved video og pc- presentasjoner. Trådløs overføring av presentasjoner. Bordtilkoblinger for pc- presentasjoner, strøm og nettverk. Skjulte høyttalere i taket for rene linjer.Projektor med Storskjerm for strategi og allmøter. Digitale whiteboards for brainstorming. Konferansetelefon for samtale møter. Her står det ikke på det tekniske.

 

Kunden valgte Bedriftskvalitet videokonferanse i fra Polycom

med integrert Office 365.

Polycom RealPresence Group 500 er motoren som gir bedriften fantastisk god video og lydkvalitet i samtaler som akselererer beslutningstaking og fremmer innovasjon. Bare Polycom leverer samarbeidsopplevelser av bedriftskvalitet som bringer brukerne tettere sammen og gir meningsfulle samtaler for geografisk spredte lag.

 

Som kamera løsning har vi brukt Polycom EagleEye Director II, et kamerasystem som tar videokonferanser til det neste nivå. Systemet har personeksponering som automatisk zoomer inn på den aktive foredragsholder eller på gruppen som befinner seg i rommet. Nå trenger ikke deltakerne lenger å bekymre seg for å holde seg i kameravisningen, eller avbryte samtalen for å håndtere fjernkontrollen, de kan fokuserer 100% av tiden sin i møtet som gir effektivitet og større fokus i samhandling og fremføring.

Polycom EagleEye Director II.
 
Cue Controll Systems

Cue systems gir en enkel og brukervennlig styring i møterommene. Her kan bruker velge hvilken type møtevirksomhet som ønskes. Man kan enkelt bytte mellom videokonferanse, pc presentasjon, trådløs eller storskjerms presentasjon. Cue systems programmeres etter kundens egne behov og gir et smart og intuitivt møterom

 

Samsung LH65QM. Neste generasjon UHD-bildekvalitet med 500 Nits lysstyrke.

UHD er laget med tanke på et kommersielt miljø. Det tilbyr superrealistiske detaljer, evne til å vise mer informasjon på én skjerm og fire ganger klarere detaljer, noe som går tydeligst frem ved visning av tekst. Viktige funksjoner som stående format og lengre driftstid er nå kombinert med UHD-klarhet i den ultimate skjermen for næringslivet.

UHD-skjermene leverer et skarpt bilde med høy pikseltetthet for visning av selv de minste detaljer i fotografier og videoer. Det gir en garantert mektig visuell opplevelse. UHD-sortimentet tilbyr 24/7-tilgjengelighet som standard og god holdbarhet. Anti-refleksbehandlede paneler sikrer høy ytelse under forhold med mye lys, og smale rammer gir en kompakt løsning og bidrar til klar og uavbrutt visning.

 

Optoma WU515 Profesjonell projektor med hele 6000 ansi lumens.

WU515 er utviklet for profesjonelle installasjonsmiljøer og produserer bilder i Full HD-kvalitet for et kompromissløst detaljnivå. Denne kraftige høyspesifikasjonsprojektoren har en lysstyrke på 6000 lumen og har flere digitale tilkoblingsalternativer, med to HDMI-innganger og DisplayPort. For mer komplekse installasjoner, er denne projektoren utstyrt med et stort zoomområde, objektiv-forskyvning og innebygd geometrisk justeringsfunksjon - ideell for bildestapling, ujevne vegger eller hvor en plassering av projektoren er vanskelig og må installeres vinkel.

 

SMART kapp - en digital flipover

Smart, ikke sant? SMART kapp er rett og slett en flipover - gjort digital.

Har du noen gang tatt bilde av innholdet på en flipover eller et whiteboard? Eller måttet skrive av notatene for å spare det til senere? Det trenger du ikke lenger. Ett trykk og innholdet lagres!

Smartkapp

 

Evoko Liso har en ny, slank design. Det er enkelt å installere og en ekte glede å se på utenfor hvert møterom. Det er ingen ekstra plug-ins eller tilleggs programvare for å lære. Så enkelt og selvforklarende at noen kan mestre det uten noen tidligere opplæring. Alle funksjoner kan nås med bare noen få enkle detaljer. Så glatt, hjelpsom og lyst. Ditt neste møte er bare en fingertupp unna.

 

Extron Cable Cubby® 1400 er en unik,

dobbeltsidig møbel monterbar kabeltilkobling for AV-tilkobling og vekselstrøm. Hver side av kabinettet har plass til en AC 100-serie eller AC + USB 200-serie vekselstrøms modul og montering beslag for Retractor Series / 2 kabel tilbaketrekningmoduler. Cubby 1400 er tilgjengelig i en svart anodisert eller børstet aluminiums finish.

 

Jabra Speak 810er den profesjonelle, intuitive UC-kompatible konferansesamtale høyttalertelefonen for møterom. Med USB, Bluetooth® og 3,5 mm tilkobling til smarte enheter og bærbare datamaskiner, kan du koble i løpet av få sekunder for å holde møtedagen din på plan og holde alle deltakerne engasjert.

 

INTEGRATED SUBSEA SERVICES YOU CAN TRUST

At Swire Seabed, we pride ourselves in undertaking the most challenging subsea operations. From the North Atlantic and the North Sea to South-East Asia and the Southern Seas, we continue to build our reputation as the subsea specialists: here to make inaccessible depths increasingly accessible for our clients.

 

Comments


Siste innlegget
Arkiv
bottom of page