top of page

Retur og refusjon

Returprosedyrer og angrerett

Vi ønsker å gjøre returprosessen så enkel og rettferdig som mulig for deg. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å returnere en vare eller be om refusjon. Vennligst merk følgende retningslinjer:

Returkostnader og ansvar

Returen av varer skjer på kjøperens ansvar og kostnad. Varen må sendes tilbake med et fraktalternativ som inkluderer dør-til-dør levering. For eksempel, tjenester som tilbyr levering direkte til din adresse. Vær oppmerksom på at tjenester som krever henting på postkontoret ikke vil bli behandlet. Eventuelle kostnader eller komplikasjoner som oppstår som følge av dette ligger utenfor Alfa Audio Solutions' ansvarsområde.

 

Returtilstand og emballasje

Returnerte produkter må være i komplett stand og i original emballasje. Skader eller mangler på returnerte varer kan medføre en lavere kreditering enn salgsverdien, samt et eventuelt returgebyr.

Feilbestilte eller defekte varer

Ved retur av varer som enten er feilbestilt eller ankommer defekte (DOA - dead on arrival), må varen returneres i sin originale emballasje, inkludert alt tilbehør. For å opprettholde rettferdighet for begge parter, kan vi beholde returgebyr opptil 30% av varens verdi dersom disse retningslinjene ikke følges, eller hvis varen av en eller annen grunn ikke kan selges som ny.

Garantireparasjoner

Ved retur for garantireparasjoner må varen pakkes forsvarlig, og all nødvendig tilbehør for testing og feilsøking må inkluderes. Ansvar for eventuelle skader som følge av utilstrekkelig emballasje under transport ligger hos kunden.

 

Unntak fra returrett

Vær oppmerksom på at det ikke er returrett på varer kjøpt under lagersalg, ryddesalg, ekstraordinære salg eller kampanjer. Dette inkluderer også spesialbestilte eller tilpassede varer, for eksempel skreddersydde tekstilprodukter.

Angrerett

Dersom avtalen ikke er unntatt fra angrerett, har kjøperen rett til å angre kjøpet i henhold til angrerettloven. Kjøperen må gi selgeren beskjed om bruk av angreretten innen 14 dager fra starten av angrefristen. Angrefristen inkluderer alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en helgedag, forlenges fristen til den neste arbeidsdagen. Angrefristen regnes som overholdt hvis meldingen er sendt før fristen utløper. Det er kjøperens ansvar å bevise at angreretten er gjort gjeldende, derfor anbefales det å sende meldingen skriftlig (for eksempel gjennom angreskjema, e-post eller brev).

 

Frist angrerett

Angrefristen begynner å løpe som følger:

  • Ved kjøp av enkeltstående varer, starter angrefristen dagen etter at varen(e) er mottatt.

  • Ved kjøp av abonnement eller avtaler med regelmessig levering av identiske varer, starter fristen dagen etter den første forsendelsen er mottatt.

  • Hvis kjøpet involverer flere leveranser, starter angrefristen dagen etter at den siste leveransen er mottatt.

Refusjon etter Returnerte Ordre

Etter at vi mottar og behandler din returforespørsel i samsvar med våre retningslinjer, vil vi starte prosessen med å behandle refusjonen. Refusjoner vil bli behandlet på den samme betalingsmåten som ble brukt ved kjøpet. Vær oppmerksom på at behandlingstiden for refusjoner kan variere avhengig av betalingsleverandør og finansinstitusjon. Vi streber etter å fullføre refusjonsprosessen så raskt og smidig som mulig. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående refusjonen, vennligst kontakt vårt kundesupportteam, og vi vil være mer enn glade for å hjelpe deg.

Vi ønsker å sikre en rettferdig behandling av retur og refusjon, så ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller behov for assistanse.

bottom of page