top of page

AV FOR BEDRIFTEN

Alfa Audio Solutions har mer enn 30 års erfaring innenfor AV teknikk og har det som skal til for å finne den rette AV løsningen for deg og din bedrift. Vi kan være med i alle faser fra planlegging, gjennomføring og opplæring samt oppfølging og service.  Fokuset vårt er smarte, funksjonelle løsninger som er enkle å betjene og fungerer godt på lang sikt. Målet vårt er å skape rom for god Kommunikasjon og formidling. Den rette AV løsningen skal være en økonomisk investering som er besparende både i form av tid og penger samt gi et profesjonelt inntrykk til organisasjonens kunder og samarbeidspartnere. Vi er konkurransedyktig på pris og kvalitet både til små og store bedrifter/organisasjoner.

Vår kompetanse er DERES SIKKERHET.

Anker produkter Hjemme

Et komplett møterom hvor teknikken er integrert.

Vi kan sy sammen den perfekte løsning for deres møterom.

DatabeatOMNI er publiseringsløsningen som gjør det enkelt å styre innhold til infoskjermer. Det tar kun 10 minutter å lage en egen kanal og med noen få klikk kan du bestemme hvilket innhold som skal vises på hvilken skjerm.

Kort ned reisedager med et videokonferanse system.

Videorom, lync, skype, Vidyo, Adobe Connect. Vi leverer utsyr til alle typer videokonferanse løsninger.

En god og riktig projektor er et viktig hjelpemiddel i enhver profesjonell presentasjon.

De finnes som fastmontert, portabel, med bak projisering og lang eller kort kasteavstand i ulike størrelser og prisklasser.

Et godt lerret er viktig for å kunne utnytte bildekvaliteten fra projektoren maksimalt.

Lerret i 16:9, 16:10, 4:3, 1:1, Skjult i tak, takmontert, veggmontert, rammespendt, Tab tension.

Vi kan bidra med å finne det rette lerret til ditt formål.

God lyd er viktig for å fremheve ditt budskap, møte eller musikk. Om det er i restauranten, møterommet, auditorium, klasserom eller fellesareal. Høyttalere i alle format, innfelt, skjult, ute eller frittstående. Hva er ditt behov?

Please reload

Om det er til møterommet, klasserommet, felles areal eller utstillings vinduet så kan vi hjelpe deg med å finne den rette skjermen til ditt behov.

Med interaktive berøringsskjermer kan undervisningen eller presentasjonen bli en spennende opplevelse. 

Gode, klare og sterke! Lyssterke projektorer med høy bildeoppløsning som gir klare bilder. Har du arrangementet, har vi projektoren.

Styringssystemer

Ta kontroll over møterommet. Styr AV-Systemet, lys, varme, gardiner med et styringsystem fra touch skjerm eller App. Det meste av eletronikk kan kontrolleres via et styringsystem.

Overvåkning av din Bedrift. Hva skal til? Hvor kan man sitte opp kamera? Hva sier loven?

Vi kan være behjelpelig med å finne systemet som passer for deres bedrift.

Gjør møterommet trådløs. Ofte er det en utfordring med lyd og bilde signaler. Enten om det er trådløst eller kablet. Vi leverer det meste av bokser som kan løse de utfordringene som skulle oppstå.

Please reload

bottom of page