top of page

AV FOR HJEMMET

Mitt hjem er min borg. Her skal vi slappe av og nyte fritiden, enten det er i huset, på hytten eller i fritidsboligen. Det er derfor ekstra viktig for mange å ha audiovisuelle funksjonelle systemer som fungerer godt i og/eller rundt boligen. Vi ønsker å være din samarbeidspartner og kan tilby alt innenfor lyd og bilde på ulike nivåer og etter ulike behov. Vi kan gi deg profesjonelle råd og hjelp både ifh. til hjemmekino, treningsrom, multiroms løsninger, styringssystemer installasjoner, planlegging og design. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Anker produkter Hjemme

Få maksimalt ut av musikken din med gode høyttalere. Du kan velge blant et stort utvalg, inkludert utendørshøyttalere og spesialhøyttalere.

Receiver for både kinoentusiasten og musikkelskeren med sine kraftige effektforsterkere og de nyeste kinolydformater. Det siste innen musikkstrømming og et trådløst multiromsystem.

Opplev en helt ny verden. TV med OLED teknologi.

For å få den beste bildekvaliteten kombineres den moderne TV med 4K-klarhet, lysstyrke, farge og detaljnivå.

Ta kontroll over huset og styr AV-Systemet, lys og varme, ventilasjon, gass, dører, med et styringssystem. Kun fantasien som sitter grenser.

Please reload

Ta alt som er bra med filmer, TV og musikk, og gjør det enda bedre. Hjemmekinosystemer med surroundlyd får frem det beste i underholdningen din.

TV og filmfans kan nå nyte imponerende 4K-kino-kvalitetsbilder i eget hjem. Ultra HD 4K-oppløsning bringer innhold til liv med spennende detaljer, farge og kontrast for en imponerende opplevelse.

Inviter venner hjem til den perfekte spill eller fotball kvelden. 3D, 4K eller full HD projektorer som dekker de fleste sitt behov.

Et godt lerret er viktig for å kunne utnytte bildekvaliteten fra projektoren maksimalt.

Lerret i 16:9, 16:10, 4:3, 1:1, Skjult i tak, takmontert, veggmontert, rammespendt, skjult, Tab tension.

Vi kan bidra med å finne det rette lerret til ditt formål.  

Please reload

bottom of page