top of page

Samsung LED Digital Skilting Til Butikken, Baren Eller Restauranten.


Samsungs SMART Signage-TV i RMH serien bidrar til å inspirere virksomhetenes kunder gjennom reklame, underholde med live-TV og engasjere med simultan-TV og signage-bruk. Avhengig av behov gir integreringen av avanserte funksjoner ytterligere muligheter ved at butikkeiere (SMB-er/ SOHO-er) kan vise en mengde innhold i så vel liggende som stående format.

Samsungs SMART Signage-TV i RMH-serien kombinerer overlegen bildekvalitet og kommersielle displayfunksjoner i en effektiv plattform som kan håndtere de unike behovene i ethvert detaljhandelsmiljø. I tillegg utvider RMH-serien ytelsen med dobbelt så mange driftstimer som en forbruker-TV kan tilby. Denne økte ytelsen sikrer at SMART Signage-TV-en opererer i samme tempo som virksomheten din. Videre garanterer Samsung uavbrutt ytelse gjennom en treårig garantiperiode, slik at man får support mye lenger enn den ettårige eller kortere garantien som gjerne følger med forbruker-TV-er.

Siste innlegget
Arkiv
bottom of page